Fibocount

Uw digitaal accountantskantoor

FIBOCOUNT

Ons team

Een goede/boeiende mix van ervaring en jong geweld. Kent u ons nog niet? Dan stellen wij ons graag even voor.

Michael Smet

Bestuurder/partner

In 2013 beëindigde ik mijn studies accountancy & fiscaliteit met succes en begon ik mijn carrière als dossierbeheerder. Direct daarna stapte ik in het traject voor het behalen van mijn beroepstitel. Nu enkele jaren later sta ik samen met mijn businesspartner aan het hoofd van dit jong en dynamisch kantoor met als doel toegevoegde waarde te bieden aan onze cliënten. Elke werkdag zit nog steeds vol met nieuwe uitdaging, die ik nog altijd met evenveel enthousiasme aanga. Onze klanten ontzorgen is mijn drijfveer.

Daphne Van Der Heyden

Bestuurder/partner

Vanuit mijn doorgedreven passie voor de job haal ik, sinds het beëindigen van mijn studies Accountancy & Fiscaliteit in 2009, het onderste uit de kan voor iedere klant. Onderaan de ladder begonnen als junior dossierbeheerder, het behalen van mijn beroepstitel en ondertussen sinds begin 2019 zaakvoerder. Samen met mijn business partner leiden wij dagdagelijks alles in goede banen om zo te zorgen voor een punctuele boekhouding en advies op maat van uw onderneming.

Michelle Huion

Dossierbeheerder

Als jongste van dit team ben ik kort na mijn stage in 2017 vol enthousiasme gestart als junior dossierbeheerder onder Michael en Daphne. Wanneer zij begonnen zijn aan dit nieuwe avontuur heb ik geen seconde getwijfeld om hiermee in te stappen. Ik ben dan ook trots om van dit jonge maar ervaren team deel uit te maken. Na mijn opleiding Accountancy en Fiscaliteit heb ik ook nog een postgraduaat Tax en Accountancy gevolgd om mijn kennis in het vakgebied nog verder uit te diepen en deze heb ik succesvol afgerond. Momenteel ben ik stagiaire aan het I.T.A.A., het beroepsinstituut om de titel als accountant te kunnen behalen. Ik zou mezelf omschrijven als een leergierig, gemotiveerd en goedlachs persoon.

Caroline Dieltiens

Management assistant / backoffice medewerker

Afgestudeerd als kinderverzorgster in 2004 was het na 9 jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. 
Dankzij de kansen die ik heb gekregen ben ik sinds 2014 aan het werk als management assistant. Door een goede begeleiding op de werkvloer blijf ik groeien en leer ik elke dagelijks bij. Dit zorgt ervoor dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is die ik met beide handen grijp. Gezien mijn sociale achtergrond is het contact met de klanten voor mij van groot belang alsook met de collega’s. Ik ben dan ook  zeer dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit jong en dynamisch team.

Kirsten Joos

Junior dossierbeheerder

n 2016 studeerde ik af aan de richting “administratie vrije beroepen”, de interesse voor de vrije beroepen kreeg ik toen al mee. Ondertussen deed ik al enkele jaren ervaring op in zowel een gerechtsdeurwaarderskantoor, een advocatenkantoor als in de logistieke sector. In 2021 kreeg ik door Daphne & Michael een ongelooflijke kans aangeboden, waarvoor ik hen zeer dankbaar ben. Sindsdien maak ik dan ook deel uit van het team als junior dossierbeheerder en start ik terug met mijn studies accountancy-fiscaliteit.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial