Missie en Visie

Onze missie is het ontzorgen van onze klanten tijdens hun ondernemerschap. Dit doen we door hun boekhouding en fiscaliteit optimaal te verwerken en proactief het juiste fiscale advies te geven. Nieuwe boekhoudkundige documenten behandelen we gegarandeerd binnen de 24u en elke klant kan 24/7 zijn of haar dossier digitaal raadplegen.

Waarden

Onze waarden zijn ons heel wat waard en daar wijken we niet van af. Zo vinden we betrouwbaarheid enorm belangrijk: iedere klant kan in alle vertrouwen 24/7 bij ons terecht met vragen over het ondernemerschap. We zijn de fiscale sparringpartner die jou maximaal ontzorgt en samen met jou de top wil bereiken.

Ons kantoor staat niet stil en onze medewerkers ook niet. We denken proactief mee met onze klanten en geven ze het juiste advies op het juiste moment. En we leren altijd bij: we staan open voor nieuwe suggesties en stellen onszelf voortdurend in vraag: waar kan het nog efficiënter en hoe kunnen we de klant nog beter helpen? Samen met ons uitgebreid netwerk aan fiscale wizards en experten garanderen we jou het allerbeste advies voor elk ondernemersproject.

Accounting done differently

Onze slogan is niet zomaar gekozen maar geeft precies weer waar Fibocount voor staat: onze klanten van A tot Z maximaal ontzorgen tijdens hun ondernemerschap. Dit doen we door hun boekhouding en fiscaliteit volledig digitaal en transparant te verwerken met de allerbeste innovatieve tools, zelfs binnen de 24 uur. Domme vragen bestaan niet: ons team van experts helpt jullie graag verder met het juiste advies.

Ook voor onze medewerkers gaan we door het vuur. Samen met onze Happiness Manager zorgen we voor een werkplek waar elk teamlid zich oprecht goed en gelukkig kan voelen. Dit doen we door een positieve werksfeer te creëren waarin iedereen zijn of haar persoonlijke en boekhoudkundige talenten volledig kan ontplooien. Met onze Fibo-Fit streven we naar een gezonde, fysieke wellbeing van onze talenten en met onze uitdagende teambuildings bouwen we samen aan mooie herinneringen voor het leven: bij ons ben je meer dan zomaar een collega.

Work hard, play hard, enjoy hard. We belonen onze medewerkers graag voor hun inzet: naast een individueel loonbeleid geven we hen de mogelijkheid tot hybride werken of telewerken, met of zonder flexibele werkuren. Ook een deugddoende en welverdiende workation behoort zeker tot de mogelijkheden. Zolang de werk-privébalans maar goed zit.

Michelle Huion

Dossierbeheerder

Karen Remon

Junior Dossierbeheerder

Elise Panis

Freelance

Doris Haxhiaj

Junior Dossierbeheerder

Caroline Dieltiens

Management assistant | backoffice medewerker

Daphne Van Der Heyden

Partner | Gecertificeerd fiscaal accountant

Michael Smet

Partner | Gecertificeerd fiscaal accountant

Sandra Oyen

Partner | Gecertificeerd fiscaal accountant

Deel uitmaken van ons team?

Bekijk dan via onderstaande knop onze openstaande vacatures en wie weet zit jij binnenkort in ons team!

Door de losse en familiale sfeer voel ik me hier echt thuis. Iedereen helpt elkaar en er is heel wat waardering voor wat we doen. We worden goed begeleid en opgevolgd en krijgen vaak de kans om interessante opleidingen te volgen om zo nog een betere versie van onszelf te worden. Bij beslissingen voor het personeel wordt echt rekening gehouden met onze mening en dat voelt goed. Ook na het werk wordt er geregeld wat georganiseerd en dat is altijd wel fun. Ik ben blij dat ik in het Fibocount team zit!

Michelle Huion dossierbeheerder

We vullen elkaar goed aan en dat zorgt voor een toffe samenwerking en een sterke band. De sfeer is gewoon top!

Caroline Dieltiens management assistent en backoffice medewerker

Vanaf mijn eerste dag voelde ik me zeer welkom en kreeg ik de juiste begeleiding. Je wordt gehoord als werknemer en er wordt aandacht gegeven aan ons welzijn (zowel fysiek als mentaal). Wanneer je in de werkweek opstaat en met plezier naar je werk vertrekt, dan weet je dat je goed zit!

Doris Haxhiaj Junior dossierbeheerder

Bij Fibocount maak je echt deel uit van het team en kan je altijd bij elkaar terecht voor vragen. Dat zorgt voor een goede en vertrouwde sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Karen Remon junior dossierbeheerder