Fibocount

FIBOCOUNT

STRATEGISCHE DENKPARTNER

Strategische denkpartner

Heeft u net een zaak opgestart, is uw onderneming volop aan het groeien, of wil u uw organisatie stopzetten? Fibocount staat u bij in iedere fase. We bespreken samen alle mogelijkheden in het licht van uw professionele doelstellingen. 

Zo staat u binnen een mum van tijd sterk in uw schoenen bij het nemen van die juiste beslissing!

Sedert medio 2021 is Fibocount een partnership aangegaan met Bottomlines. Een snelgroeiend fintech bedrijf gericht op groeiadvies.

Hun visie? Elk bedrijf en elke ondernemer heeft de mogelijkheid om succesvol te groeien.

Met hun technologie ondersteunen zij scale-up bedrijven bij het vertalen van hun doelstellingen in hapklare actuele geautomatiseerde informatie, waar je als bedrijf direct met aan de slag kan.

Dankzij hun achtergrond in finance, e-commerce, sales en marketing, maar ook omdat ze zelf ondernemingen hebben opgezet, geleid en verkocht, begeleiden zij tientallen ambitieuze scale-up bedrijven in Nederland (’s-Hertogenbosch) en België (Hasselt).

Het groeiprogramma van Bottomlines is een interessante aanvulling op ons bestaande dienstenpakket.

Meer informatie over bottomlines? Wij brengen u graag in contact!

Van boekhouding tot totaaladvies

Zelfstandig ondernemer of vrij beroep? Kleine of grote vennootschap?
Fibocount biedt een brede waaier aan diensten. Ontdek hier ons aanbod!

Accountancy

Geen tijd voor uw eigen boekhouding? Wij voeren uw boekhouding van A tot Z volgens de regels van de kunst, rekening houdend met alle regeltjes in dit vakgebied.

Tax

Het fiscale landschap is continu in ontwikkeling en wordt steeds complexer. Onze adviseurs bieden dan ook advies op maat met kennis van de laatste ontwikkelingen. Dankzij de constante bijscholing die zij genieten, wordt u langs elke valkuil die uw onderneming kan tegenkomen gegidst. Welke taken vervullen wij?

Juridisch advies

Fibocount informeert u vooraf over alle mogelijkheden, risico’s en mogelijke gevolgen opdat u voor geen verrassingen komt te staan in de toekomst.

Strategische denkpartner

Heeft u net een zaak opgestart, is uw onderneming volop aan het groeien, of wilt u uw organisatie stopzetten?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial